Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Competiția a avut loc la Bistrița și a reunit la start peste 300 de concurenți, dintre care un sfert s-au înscris la cursa de 71 de km, traseul lung asimilat Cupei României de Mountain Bike XCM. Cele două sportive din Caransebeș, Tania și Giulia Pârvu, mamă și fiică, s-au clasat pe primul loc, Tania la traseul de 71 de kilometri, iar Giulia la cel de 34 de kilometri!

„Sâmbătă s-a desfășurat a treia etapă din Cupa României de Bike Marathon, la Bistrița, unde am ocupat locul 1 în clasamentul general la fete (71 km cu 2200 metri diferență de nivel, în 5 ore și 10 minute). Este a doua etapă pe care o câștig, prima fiind etapa de la Târnăveni, tot în Cupa României. Iar Giulia Pârvu, fiica mea, a ocupat locul 1 la general, la fete, pe traseul de 34 de kilometri de la Bistrița.”, ne-a declarat Tania Pârvu, cea care de ani de zile încearcă, cu succes, să insufle tinerilor din Caransebeș pasiunea pentru mersul cu bicicleta în natură.

Chiar dacă cele două nu sunt legitimate la CSM Caransebeș, deoarece clubul municipal nu are, încă, o secție de ciclism, primarul Felix Borcean a salutat performanța sportivelor: „Mamă și fiică! Bravo fetelor! Tania, ești grozavă!”

Pe Tania și Giulia Pârvu le veți putea vedea și la Gugulan MTB & RUN, una din cele mai tari competiții de mountain bike din zona de vest, care va avea loc în luna septembrie la Caransebeș și la care vă puteți încă înscrie, folosind https://racetime.ro/events/110/register.

JCS-R.M.