Caransebeşeanul Dorian Armaş, campion naţional la culturism - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – În perioada 27-30 august, la Sibiu s-au desfăşurat întrecerile Campionatului Naţional de Culturism şi Fitness, la care judeţul Caraş-Severin a fost reprezentat de caransebeşeanul Dorian Armaş!

Cum în această zonă nu există un club afiliat la Federaţia română de profil, Dorian Armaş, deşi se antrenează în sala proprie din municipiu, Cobra Gym, a participat la competiţie ca reprezentant al Clubului Sportiv Dumi Fitness Cluj-Napoca. De la acest concurs, la care au participat peste 450 de sportivi din toată ţara, Dorian Armaş s-a întors cu titlul de campion naţional la categoria masters (peste 40 de ani) şi un loc II ocupat la seniori – clasic fizic.

„Practic culturismul de foarte multă vreme, însă pregătirea pentru Campionatul Naţional la care am participat am început-o în urmă cu un an şi jumătate. Mă bucur că am reprezentat cu mândrie oraşul Caransebeş, dar, fiindcă noi nu avem un club afiliat la Federaţia Română de Culturism şi Fitness, am concurat sub culorile clubului din Cluj-Napoca. În urma rezultatelor pe care le-am obţinut, am fost selecţionat în lotul naţional, iar în acest weekend voi participa la Balcaniada care se va ţine la Drobeta-Turnu Severin”, ne-a spus Dorian Armaş.

JCS-Sorin Rogoz