Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Lansat pe 11 septembrie 2006, site-ul dedicat cărășenilor de pretutindeni a fost un pariu cu acei ani în care presa scrisă tipărită se bucura de mult succes!

Pe scurt, pentru presa de atunci, CAON a însemnat curaj, risc și inovație, iar pariul a fost câștigat. Reticența s-a transformat în apreciere, ideea în performanță. Toate momentele importante, toate articolele bune aparțin tuturor oamenilor minunați care au slujit de-a lungul anilor domeniul informației pentru CAON, iar succesul se datorează tuturor celor care azi reușim să facem din acest site unul al informației obiective și echilibrului!

În astfel de momente parcă nici nu mai contează dacă este greu sau ușor să lucrezi în lumea presei cărășene, ci pur și simplu azi contează cei 15 ani de activitate neîntreruptă și miile de știri pe care le-am scris despre și pentru județul CARAȘ-SEVERIN. Contează că site-ul CAON și ziarul Jurnal de Caraș-Severin sunt acolo în vârful presei cărășene, acolo unde te duc doar munca multă, ambiția neștirbită și atitudinea corectă.

Azi, noi cei din echipa CAON ne bucurăm, iar cei 15 ani vi-i dedicăm vouă, CITITORILOR NOȘTRI, celor care ne citiți, criticați, apreciați! La mulți ani, nouă! La mulți ani, vouă! La mulți ani, CAON!

Nina Curița

Redactor-șef!