Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La sfârșitul săptămânii trecute, au fost programate, la Sibiu, întrecerile din cadrul Cupei României 2014, la minifotbal.

Fază în care era calificată și echipa Camerei de Comerţ Reşiţa, ocupanta locului secund, la finalul Campionatului Judeţean de Minifotbal Caraş-Severin, fiind repartizată în Grupa D.

Din păcate, având nevoie de minim 7 puncte, reprezentanta județului Caraș-Severin a ratat calificarea în fazele superioare, în speranța urcării pe podiumul de premiere, înregistrând două victorii și o înfrângere: 3-2, cu Vulturii Sibiu; 5-1, cu Jess Cafe Focşani; 3-5, cu Rechinii Autoland Hosu. Câștigătoarea ediției din acest an a Cupei României este formația Consiliului Județean Buzău, urmată de A.E.M. Timișoara, și Cireșarii București.

Camera de Comerț Reșița: Alexandru Buzzi, care este şi delegatul echipei, Constantin Balaci, Claudiu Osain, Marius Smaniotto, Adrian Anton, Adrian Lăzăroiu, Ciprian Keller, Lucian Huruială, Cristian Fetescu, Aurelian Curală, Natanel Pungilă, Florin Bârcean, Petru Vernicu, Ciprian Ionescu, Cristian Copocean.

A.R.

Adaugă comentariu