Călin Cheregi, "principal" la CSM Reșița - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul Călin Cheregi a fost foarte lăudat în ultima perioadă pentru modul cum a organizat centrul de copii și juniori din Valea Domanului, iar acum i-a venit rândul să pregătească echipa mare!

Conducerea clubului a anunțat că echipa va fi formată în mare parte din fotbaliști tineri, pe care Cheregi deja îi cunoaște, el fiind și coordonatorul grupelor de copii și juniori. De asemenea, datorită profesionalismului de care a dat dovadă, Cheregi a fost cooptat de Federația Română de Fotbal într-un grup restrâns de tehnicieni care alcătuiesc corpul de formatori de antrenori UEFA.

Călin Cheregi, coordonatorul centrului de copii și juniori din Valea Domanului, cel care a avut rezultate foarte bune, este începând de azi (vineri, 1 iulie – n.r.) noul antrenor principal al echipei noastre. Îți dorim mult succes!“, a fost mesajul prin care clubul a anunțat numirea lui Călin Cheregi. În ultimii ani grupele de copii și juniori ale CSM-ului au început să scoată „capul” în fotbalul juvenil din România, toate acestea petrecându-se odată cu venirea lui Cheregi la club.
În cazul în care cei care se ocupă de destinele echipei îl vor lăsa pe acest antrenor să lucreze în liniște și va fi susținut, iar politicul nu se va mai amesteca în fotbal, peste câțiva ani s-ar putea ca CSM Reșița să fie din nou în Liga 2, iar de această dată să vedem pe teren în mare parte jucători locali sau din județ, așa cum, mai nou, se dorește după ratarea promovării.

Reamintim faptul că Reșița, cu un buget destul de mare pentru Liga 3, cu jucători care au evoluat la nivelul Ligilor 1 și 2 și cu Dan Alexa pe bancă, a ratat la penalty-uri promovarea în Liga 2.

Totuși, numirea lu Cheregi a stârnit deja nemulțumirea mai multor fani reșițeni pe rețelele de socializare, aceștia dorindu-l la cârma echipei pe Leo Doană!

JCS-Ștefan Moraru