Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Al optulea demers plastic semnat Maia Truțulescu ajunge în fața publicului luni, la ora 18, la Muzeul Banatului Montan. Artista invită publicul la vernisajul expoziției „Călătorie – pași și urme”, avându-l ca și curator pe Gabriel Kelemen de la Facultatea de Arte și Design Timișoara!

În ultima perioadă, Maia a participat la manifestări artistice colective sau de grup naționale și internaționale în Emiratele Arabe Unite, Londra, București sau Târgu Jiu.

„Din punctul meu de vedere, Maia este un miracol, un talent real și nu contrafăcut. Opera sa de artă este serioasă și e foarte interesantă personalitatea pe care o are, e o personalitate introvertită dar nu sumbră, ci veselă și serioasă în a construi o lume paralelă, o lume mai frumoasă. Această personalitate introvertită este foarte bună, pentru că marii artiști au o combustie interioară, au un spațiu secret.”, afirmă Gabriel Kelemen.

Expoziția se întinde pe două săli și cuprinde lucrări realizate în ultimul an. Lucrările Maiei, cu siguranță și de această dată, vor fi o surpriză plăcută și nebănuită pentru public.

JCS-I.I.

FOTO: Maia Truțulescu ArtStudio