Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Evenimentul sportiv „Bucuria în mișcare”, inițiat de Direcția Județeană de Sport Caraș-Severin, a fost un succes, iar copiii și părinții au putut admira demonstrațiile sportivilor care performează la cluburile din Reșița, de la mai multe ramuri sportive!

Au fost demonstrații de fitness prin dans, gimnastică, judo, lupte, karate, kickbox, minibaschet, fotbal american și dans sportiv. De asemenea, s-au desfășurat și competiții amicale de fotbal și baschet. Organizatorii au dorit prin acest eveniment să transmită o invitație la mișcare adresată oamenilor de toate vârstele.

„După cum am promis, am avut o sumedenie de activități sportive, și mă bucur că mulți copii și părinții au venit să facă mișcare în Parcul Siderurgistului din Reșița. Atmosfera a fost foarte bună, timpul a ținut cu noi, deci am avut toate condițiile de a face mișcare. Scopul evenimentului a fost să atragem cât mai mulţi copii şi părinţi către sport și consider că am reușit acest lucru!”, a declarat prof. Dorin Voina, inspector DJS-CS.

Antrenorul de lupte Andrei Franț a spus: „Am venit cu 15 copii la acest eveniment, am făcut o mică demonstrație de lupte și sper că vor veni copii să practice acest sport în mod organizat la sală!”

„Ne-am bucurat că am putut participa și noi și am făcut o mică demonstrație pentru a atrage copii la gimnastică. Nu am avut spațiul necesar pentru a face exerciții mai dificile, dar am executat câteva salturi.”, a declarat și Alexandru Avram, antrenor de gimnastică la Clubul Sportiv Școlar Reșița.

JCS-Ștefan Moraru