Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de sâmbătă, 11 septembrie, împotriva echipei CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. În urma acestei remize, formația din Târgu Jiu a pierdut primul loc din clasament, iar „croații” se întorc acasă cu un punct obținut pe terenul unei formații foarte solide, în opinia antrenorului Boșco Vișatovici!

„Dintre toate adversarele pe care le-am întâlnit până acum, cred că Pandurii este formația cea mai solidă. Pandurii este o echipă foarte bine organizată, cu jucători de valoare, dar am reușit să ținem piept acestei formații și pe final am avut două sau trei oportunități în care puteam obține chiar victoria. Până la urmă sunt mulțumit și cu acest punct și îmi felicit jucătorii pentru prestație. Au înțeles tot ce le-am transmis și am făcut un pas important, am obținut un punct, în deplasare, la o echipă foarte bună. Cred că băieții mei s-au autodepășit la acest joc”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

Voința Lupac: Căpățână, Banac, Cega, Circa, Marcu, Săndescu, Danci, Vădrariu, Jivan, Jinga și Avramovici.

Pentru cărășeni urmează jocul de sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 17:00, acasă, cu CS Armata Aurul Brad. Acum este rândul fotbaliștilor lui Boșco să învingă echipa din Brad, după ce atât CSM Reșița, cât și Progresul Ezeriș au luat toate cele trei puncte puse în joc împotriva acestei formații.

JCS-Ștefan Moraru