Boșco Vișatovici: Jocul are o importanță foarte mare pentru noi! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac va juca sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 14:00, cu ACS Viitorul Șimian, în etapa a XIV-a a Ligii 3, Seria a VII-a!

Elevii lui Boșco sunt pe locul 2 și sunt deciși să nu cedeze această poziție, chiar dacă obiectivul echipei este clasarea în primele patru. După meciul cu Șimianul, Voința va mai juca la începutul lunii decembrie, în deplasare, cu Jiul Petroșani.

„Acest meci cu Viitorul Șimian va fi ultimul pe care-l vom disputa acasă în anul 2021. În opinia mea, acest meci este foarte important pentru noi pentru că, dacă ne uităm un pic în clasament, este un joc de șase puncte. Spun acest lucru deoarece în cazul în care vom câștiga, în mare parte vom încheia anul în primele patru echipe. Obiectivul este să prindem play-off-ul și de aceea trebuie să tratăm cu maximă seriozitate acest meci. În săptămâna aceasta, băieții au fost foarte determinați la antrenamente și consider că ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci. Jocul are o importanță foarte mare pentru noi. Mai este de jucat, și chiar dacă suntem pe locul 2, nu avem garanția că vom termina pe acest loc. Mai sunt meciuri de jucat și după vacanța de iarnă, dar din calculele mele avem șanse să terminăm în primele patru. După ce vom fi din punct de vedere matematic în primele patru, ne vom gândi și la locul 2. Suferim foarte mult din punct de vedere al lotului, deoarece avem jucători pe care nu-i vom putea recupera până la ora meciului. Bărbulescu are șanse 20-30% să joace, iar Banac și Gruia sunt incerți”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

JCS-Ștefan Moraru