Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Din păcate, porecla reşiţeanului care s-a stins în urma unei altercaţii produse pe Calea Caransebeşului i-a fost predestinată!

Cercetările în cazul bărbatului de 32 de ani, tată a doi copii, care a murit marţi seară, la Reşiţa, continuă. Procurorii au trimis, într-un comunicat, primele concluzii. Conflictul între acesta şi tânărul de 18 ani ar fi izbucnit spontan.

„În timpul conflictului, victima a încercat să îl lovească pe tânăr, acesta ferindu-se, ripostând și lovindu-l la rândul lui cu pumnul în față, în urma loviturii, bărbatul de 32 de ani căzând la pământ și lovindu-se cu capul de o bordură. La fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj al Ambulanței care a preluat victima și a intervenit pentru resuscitarea acesteia, din păcate nerăspunzând manevrelor. A fost declarat decesul bărbatului, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În dosarul respectiv, s-a dispus efectuarea unei constatări medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului. După efectuarea necropsiei, s-a constatat existența unui traumatism cranio-cerebral care are legătură de cauzalitate cu decesul. În urma concluziilor preliminare ale medicilor legiști, s-a dispus declinarea cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin și efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte“, informează chiar Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Ancheta continuă!

JCS-A.M.

3 Comments

 1. Johann Nicolescu Reply

  Dumnezeu sa-l ierte pe barbatul de 32 de ani si sa le dea putere sotiei si copiilor lui sa reuseasca sa treaca peste aceasta grea incercare din viata lor dar, … pentru ca e un dar, in cazul in care in urma conflictului barbatul i-ar fi dat o lovitura tanarului de 18 (19) ani si si acest tanar ar fi murit, oare tanarul care a comis aceasta fapta nu se afla in legitima aparare ? Spun acest lucru in urma articolelor aparute in mass-media. Probabil exista detalii nestiute inca in acest caz.

 2. legitima aparare BOMBARDIER 1- 0 BORDURA Reply

  Ganditi putin la rece evenimentele:
  1. De ce a iesit el afara sa isi faca dreptate, pe alti vecini nu a deranjat, nu avea credit sa sune politia?
  2. De ce a vrut sa deie o palma unui pusti de 19 ani daca el nu era facut pentru bataie si cade asa usor din picioare (a se verifica de catre procuroru daca era baut sau sub alte substante inainte decedatul)
  3. Eu cred ca spune multe faptul ca el la 32 de ani a iesit sa deie o palma unui pusti de 19 ani, adica pentru mine ar fi total dezonorant sa fac asta, daca mai iau ma iau de altii mai mari, nu de altii mai mici decat mine.
  4. Toata lumea spune de familie si de cei 2 copiii mici, dar decedatul de ce nu s-a gandit inainte sa isi faca dreptate la ei?
  Decedatul a ales calea violentei si asta spune multe chiar daca lumea spune de cel de 19 ani ca e copil problema, daca decedatul nu a avut maturitatea sa nu aleaga violenta la cei 32 de ani, de ce acum rudele cer sa se faca dreptate, de ce nu l-au educat pe decedat in spiritul nonviolentei si nu se ajunge aici.
  Se ce prietenii decedatului cer ajutorul politie cand decedatul a crezut ca isi poate face singur dreptate?
  Imi pare rau de decedat dar el a ales acest drum, urmariti ce sti de viata a avut, ce nivel de educatie si asa mai departe, de ce nu i s-a intamplat unui om de rand?
  E plina Resita de oameni care se iau numai de altii mai mici decat ei doar pentru ca pot.
  Autoritatile isi fac treaba, nu le mai jicniti, anturajul decedatul nu are de ce sa puna presiune pe autoritati, decedatul de 32 de ani vrea sa deie o palma unuia de 19 ani si „se trezeste mort”, lasati autoritatile sa lucreze pentru toata lumea si nu asa cum vreti voi si nu mai instigati la violenta, uitati unde duce violenta.
  De data asta David l-a invins pe Goliath.
  https://youtu.be/QRz8uERFQ2g

Adaugă comentariu