Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Din păcate, porecla reşiţeanului care s-a stins în urma unei altercaţii produse pe Calea Caransebeşului i-a fost predestinată!

Cercetările în cazul bărbatului de 32 de ani, tată a doi copii, care a murit marţi seară, la Reşiţa, continuă. Procurorii au trimis, într-un comunicat, primele concluzii. Conflictul între acesta şi tânărul de 18 ani ar fi izbucnit spontan.

„În timpul conflictului, victima a încercat să îl lovească pe tânăr, acesta ferindu-se, ripostând și lovindu-l la rândul lui cu pumnul în față, în urma loviturii, bărbatul de 32 de ani căzând la pământ și lovindu-se cu capul de o bordură. La fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj al Ambulanței care a preluat victima și a intervenit pentru resuscitarea acesteia, din păcate nerăspunzând manevrelor. A fost declarat decesul bărbatului, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În dosarul respectiv, s-a dispus efectuarea unei constatări medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului. După efectuarea necropsiei, s-a constatat existența unui traumatism cranio-cerebral care are legătură de cauzalitate cu decesul. În urma concluziilor preliminare ale medicilor legiști, s-a dispus declinarea cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin și efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte“, informează chiar Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Ancheta continuă!

JCS-A.M.