Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Străzile Ardealului și Mihai Viteazu au primit și marcajele rutiere aferente, asta la jumătate din prețul unor lucrări similare anterioare!

Lucrări care l-au mulțumit pe primarul Felix Borcean, chiar dacă nu și pe unii locuitori ai municipiului. Până la urmă, Strabag a remediat ce se putea remedia, a acordat și o garanție în caz că apar probleme, iar toată lumea a fost mulțumită de covorul asfaltic turnat de la intrarea în Pipirig până la BCR. „Nu am făcut târziu marcajele rutiere, nu le-am făcut pentru că nu a fost recepția făcută, știți foarte bine ce probleme au fost cu Strabag. Văd că pe oameni îi cam deranjează faptul că le prezentăm realitatea așa cum este, cu părți bune și mai puțin bune. A fost semnată și recepția cu Strabag, avem o garanție de 3 ani și oricând apar probleme, cei de la firma respectivă ne-au asigurat că vor veni să le remedieze”, a precizat Felix Borcean.

Edilul s-a declarat mulțumit și de faptul că prețul noilor marcaje realizate de cei de la Max Agro a fost mult mai mic față de lucrări similare executate în Caransebeș, ceea ce a însemnat economie la bugetul local. „Sigur că drumul arată mult mai bine cu marcajele celor de la Max Agro, nici n-a costat atât de mult, au fost prețuri atât la covorul asfaltic, cât și la marcaje, care ar face invidioase multe administrații. De exemplu, au fost negocieri la marcaje, am plătit un preț cu jumătate mai mic decât s-a făcut marcajul anterior în Caransebeș cu o altă firmă, în condițiile în care toate prețurile au crescut. Uitați-vă la vechile treceri de pietoni, tot cu roșu, cum au fost executate, în comparație cu cele executate pe strada Ardealului și o să vedeți diferențe enorme de estetică și de tehnică. Așa că orice s-ar spune, noi suntem mulțumiți de lucrarea executată pe Ardealului”, a încheiat primarul Felix Borcean.

JCS-Răzvan Mihalcea