Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Din cele trei variante pe care le avea la dispoziție, primarul Caransebeșului a optat pentru fosta directoare economică Daniela Drăgoi pentru funcția de manager interimar al Spitalului Municipal de Urgență din municipiu. Asta după ce fostului manager, Valentina David, i-a expirat interimatul și nu i-a mai fost prelungit!

În urmă cu câteva zile, edilul Caransebeșului spunea că are trei nume pentru funcția de manager interimar al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș: Valentina David, Singh Bhupinder și Daniela Drăgoi. Iar cum o vorbă veche spune că cei din urmă vor fi cei dintâi, Drăgoi a fost aleasă de Felix Borcean pentru a conduce spitalul. Daniela Drăgoi a fost numită pe o perioadă de maximum trei luni, timp în care Primăria va organiza și concursul pentru funcția de manager al spitalului caransebeșean.

Drăgoi este considerată în spital mâna dreaptă a fostului manager Adrian Cican, actualmente manager la spitalul din Orșova, cel care și-a anunțat deja pe rețelele de socializare intenția de a se înscrie la concursul preconizat a se desfășura în luna martie și despre care primarul Borcean a spus, în mai multe rânduri, că și-l dorește din nou la conducerea spitalului din Caransebeș.

JCS-R.M.