Bobar și Alexa vor să întărească lotul Reșiței - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 14:00, cu ACS Viitorul Șimian, la Drobeta-Turnu Severin. Chiar dacă rosso-nerii sunt pe primul loc și au prima șansă la câștigarea acestei serii din Liga 3, președintele Cristi Bobar și antrenorul Dan Alexa caută fotbaliști pentru a întări echipa. Bobar a precizat faptul că deja este în discuții de câteva zile cu un atacant!

Încă de la instalarea lui Dan Alexa în funcția de antrenor principal, primarul Ioan Popa i-a trasat ca și obiectiv promovarea în Liga 2 încă din primul an, iar apoi construirea unei echipe care să se poată lupta cu șanse reale la accederea în Liga 1. Până acum echipa este în grafic, CSM Reșița este pe primul loc, cu 28 de puncte, cu șase în plus față de CSM Deva și cu opt peste CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

„Ne așteaptă un meci la fel ca toate celelalte. Vom juca la Severin, cu Șimianul, pe un teren foarte bun. Avem același obiectiv, mergem să câștigăm și începem să ne gândim ușor, ușor la câteva transferuri. Discut în permanență cu Dan Alexa și vrem să mai întărim un pic lotul începând din iarnă. Sunt trei posturi pe care vrem să le acoperim, dar mai vedem, avem timp să ne gândim până în pauza competițională. Probabil va mai veni un atacant, discutăm cu unul de câteva zile, și vom mai vedea exact ce fel de fotbaliști mai are nevoie Dan Alexa. Ne vom pune la masa negocierilor cu câțiva jucători la finalul returului pentru a ne întări lotul”, a declarat Cristi Bobar, președintele CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru