Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Fostul portar și căpitan al Progresului Ezeriș, Cristi Birăescu, s-a transferat la CSM Vulturii Lugoj, unde îl va avea ca și conducător de club pe Brian Filimon, primarul Măureniului!

Timp de patru ani a fost căpitanul Ezerișului, iar acum, după ce echipa a retrogradat în Liga 4, Birăescu a ales o nouă provocare.

„Nu poți acapara prin luptă ceea ce poți câștiga cu inima. După patru ani de luptă, căpitanul părăsește corabia! Un model pentru orice jucător atât în teren, în vestiar, cât și în viața de zi cu zi. Liderul Progresului din ultimii ani va lupta cu aceeași determinare pentru alte culori în următorii 2 ani! Mulțumim, căpitane Birăescu Cristian, pentru toată activitatea de la clubul nostru, atât din teren, cât și din afara lui! Mult succes la noul club!, a fost mesajul de despărțire postat de FC Progresul Ezeriș.

„La capitolul sosiri avem un nou înger păzitor în persoana lui Cristian Birăescu! Mulțumim celor de la Progresul Ezeriș pentru acordul de transfer!”, scriu și cei de la CSM Vulturii Lugoj.

De asemenea, echipa din Liga 4 Timiș a mai reușit recent un transfer de marcă, nu la nivel de jucători, ci la nivel de conducere. Primarul comunei Măureni, Brian Filimon, a fost cooptat în staff-ul de conducere al Lugojului.

„Președintele secției de fotbal Miculescu Dinel, care readuce fotbalul în Lugoj în anul 2009, el renunțând la propria echipă la acea vreme în favoarea lugojenilor (noi nu uităm), cooptează în staff-ul de conducere pe nimeni altul decât pe Brian Filimon. Dorim să începem un nou an în care știm că vom pleca din postura de outsider, dar vom încerca să facem lugojenii mândrii de noi!”, se mai arată în postarea Vulturilor din Lugoj.

JCS-Ștefan Moraru