Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primăria Reșița a deschis două puncte de unde pot fi achiziționate bilete în format fizic. În săptămâna rămasă până la evenimentul din 4 august, ora 20, acestea se află în Centrul Civic și în Parcul Tricolorului, programul fiind 18-22!

Prețul biletelor este de 158,93 lei incluzând și consumație în valoare de 100 lei, 105,95 lei în zona 1 și 63,57 lei în zona 3. Biletele sunt disponibile și on-line pe iabilet.ro.

Despre Gregory Porter, omul din spatele artistului, putem afirma că se pregătea pentru o carieră în fotbalul american, dar Cineva de Sus i-a plecat umărul spre muzică. La propriu. Scriem asta deoarece, ca tânăr student admis cu bursă integrală de sportiv la Universitatea Americană San Diego, se remarcase ca talent în sportul rege de peste ocean. Fizicul său de 1,90m înălțime îl recomanda pentru asta. Până când o accidentare la umăr la un antrenament i-a schimbat planurile, deoarece umărul lui n-a mai fost la fel.

A fost momentul de cotitură spre cariera muzicală care, până acum, i-a adus două premii Grammy pentru cel mai bun album vocal jazz. Primul în 2014, pentru albumul „Liquid Spirit”, iar al doilea în 2017, pentru albumul „Take Me to the Alley”. Pe 4 august, artistul american cântă în centrul Reșiței. În deschidere Dean Bowman și Natalia Chisăliță.

JCS-Ionel Ivașcu