Bătrân accidentat mortal la intrarea în Caransebeș - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Primele informații arată că șoferul care l-ar fi lovit pe bătrân a părăsit locul accidentului, până la această oră fiind neidentificat!

Accidentul a fost sesizat, prin apel 112 la primele ore ale dimineții, la 05.44, de un alt șofer care trecea prin zonă. Victima, un bărbat de aproximativ 65-70 de ani, ar fi fost lovită de o mașină în timp ce se deplasa pe marginea DN 58, chiar la intrarea în Caransebeș dinspre Reșița.

La fața locului, polițiștii nu au găsit nici urmă de conducătorul auto care ar fi provocat accidentul. În schimb, bătrânul era căzut pe marginea șoselei, din păcate fără viață. Polițiștii caransebeșeni desfășoară cercetări în vederea identificării autorului și stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

UPDATE. Poliţia judeţului informează că bărbatul de 70 de ani care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului era din judeţul Olt, iar la aproximativ patru ore după fuga autorului de la locul accidentului, acesta a fost prins de poliţiştii din Deva: „Este vorba despre un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Bosnia Herțegovina, care conducea o autoutilitară înmatriculată în străinătate. Polițiștii desfășoară activități de cercetare în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș“.

JCS-A.M.