Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – TUR Reșița a dispus măsuri de dezinfecție zilnică a autobuzelor și microbuzelor din flota de transport a companiei!

Igienizarea, dezinfecția se efectuează cu ușile deschise, de către personalul de la igienizare. Curăţarea se realizează zilnic (de două ori/zi) și ori de câte ori este nevoie și se execută după regula generală, respectiv de la tavan spre podea, de la zonele cu operaţii salubre la cele cu operaţii insalubre, îndepărtarea păianjenilor, măturare, ştergerea prafului şi evacuarea gunoiului, măturarea se realizează cu o mătură din sorg sau plastic, umezită. Dezinfecţia se efectuează cu o soluţie formată din apă şi produse pe bază de Clor și alcool (sau alte biocide). Dezinfecția balustradelor, a scaunelor, a validatoarelor și a aparatelor de plată a călătoriei, presupune: pulverizarea soluției de dezinfecție apoi ștergerea suprafeței cu o lavetă. În plus, pe traseu nu iese niciun mijloc de transport fără să fie dezinfectat.

Dezinfecția se face în fiecare seară, după terminarea graficelor de circulație și ori de câte ori se consideră a fi necesar. Șoferul deține în permanență soluțiile dezinfectante pe care le folosește ori de câte ori este nevoie.