Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – În perioada 15-19 martie 2023, Apa Aur’a – Furnizor al Casei Regale a României, este singurul brand românesc producător de apă care participă la cea mai mare expo-conferință din domeniul agro – AgriteQ ediția a X-a, organizată în Doha, statul Qatar!

Sectorul agroalimentar al evenimentul este dedicat doar produselor naturale și autohtone care sunt obținute prin procese tehnologice care le pun în valoare compoziția primară. Aproximativ 16 000 de vizitatori, peste 650 de expozanți, 52 de țări, instituții publice, organizații guvernamentale, reprezentanți HoReCa, profesioniști și sponsori cu renume mondial s-au reunit pentru a oferi lumii întregi cel mai important eveniment care aduce oportunitatea ideală pentru specialiștii din industrie de a explora o gamă largă de produse alimentare de origine naturală, tehnologii agricole, echipamente și produse conexe, să cunoască factori de decizie cheie, să cunoască informații valoroase și să descopere cele mai bune practici în domeniu.

Participarea Apei Aur’a la grandioasa expoziție din Doha reprezintă un nou succes internațional pentru brandul care face istorie pe piața apelor naturale premium, având deja un palmares al distincțiilor neegalat până în prezent.

Apa Naturală Aur’a, captată din Munții Banatului, este singura apă premiată de șapte ori Institutul Internațional al Gustului din Bruxelles, dar și singura care a primit distincția Crystal Taste Award, în 2018.