Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Şase cupluri de caransebeșeni care au împlinit 50 de ani de căsătorie în ultimele luni au fost premiate de conducerea administrației locale, într-un cadru festiv, la sediul municipalității.

Cuplurile de aur au primit câte un buchet de flori, o diplomă şi un premiu în bani în valoare de 500 lei, binevenit în preajma Paștelui. „Îi onorăm și le mulțumim pentru tot ce au făcut de-a lungul vieții, pentru exemplul lor, ei reprezintă pentru noi modele de oameni cu experiență și înțelepciune care pot să ajute, în continuare, Caransebeșul“, a spus primarul Marcel Vela, înainte de a ciocni o cupă de șampanie cu sărbătoriții.

4 Comments

  1. Gurgu Angela Alexandra Reply

    Foarte frumos , felicitari si numai sanatate va doresc !! Si bunicii mei au luat diploma de fidelitate pentru 52 de ani de casnicie in 15 Decembrie 2011 au facut poze cu domnu primar , as avea o rugaminte daca mai aveti pozele , sa le postati sau sa mi -le trimiteti in maill !!! Multumesc frumos, mult succes in continuare !!!

  2. Altceva mai stiu decat sa dea diplome sau sa-si dea diplome care te stergi cu ele la fund valabilitate zero. Frumos jaluzele, aer conditional a stiut Vela sa-si faca confort, dar cand treci de Parcul Dragalina te mananca balaurii dar la romani merge .Halal tara de rahat.

  3. Le-am dorit sanatate si am primit 4 voturi negative. Asta este tara in care traim ! Nici un vot pozitiv. Democratia functioneaza la romani cat ai sticla de alcool pe masa si cineva-ti sopteste la ureche: „E gratis”

Adaugă comentariu