Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În această perioadă de pregătire lotul CSM-ului nu a fost scutit de accidentări. Astafei, Matulevičius, Vasiu și Bagherea sunt jucătorii care au acuzat probleme medicale, iar ultimul se pare că va absenta aproximativ trei săptămâni!

Cu toate acestea, Alex Pelici încearcă să cristalizeze un lot de 18 jucători pe care se va baza în viitoare ediție de Liga 2. De asemenea, antrenorul consideră că la echipă ar mai fi nevoie de încă un fundaș central.

„Încet, încet intrăm în linie dreaptă și cristalizăm o formulă de un prim lot de 18 de jucători, să găsim cea mai bună variantă posibilă. Mai avem nevoie de întăriri la echipă, în special un fundaș central, pentru că acolo avem în momentul de față doar pe Dumitraș și Dudea, pentru că Vasiu vine după o accidentare serioasă și mai este juniorul Rimovecz. Avem și accidentați din păcate, vorbeam de Vasiu, care a avut problema la gleznă după un contact cu Ene și a stat două, trei săptămâni. A revenit ușor la pregătire și sperăm că o să fie bine totul. Mai sunt mici probleme musculare la Astafei, Matulevičius și Bagherea, la ultimul fiind problemele mai mari, după ce a călcat strâmb la meciul școală dintre noi și a făcut o ruptură musculară. Sunt cei patru jucători pe care nu i-am folosit la amicalul cu cei de la Ezeriș. Din păcate, Cătălin Bagherea o să ne lipsească vreo trei săptămâni”, a spus Alexandru Pelici, antrenorul echipei CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea