Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN. Caransebeșeanul Sorin Axenti (foto stânga), de la CSM Reșița, fost șef al jandarmilor cărășeni, a cucerit două medalii de argint și una de bronz, la categoria de vârstă M50, la Campionatul Național Masters!

„Am luat startul în trei probe: în prima zi la 400 m, în a doua a zi la 800 m și în încheiere la 200 de metri. Am reușit să mă clasez de două ori pe locul II, în probele de 400 m și 800 m, și pe locul III în cursa de 200 m, ultima din concurs. Rezultatele sunt bune, dar timpii se pot îmbunătăți încă destul de mult, având în vedere și participările la următoarele concursuri”, a spus Sorin Axenti.

Pentru acesta urmează Balcaniada de Masters. „Pentru partea a doua a sezonului, cea mai importantă competiție este Balcaniada Masters din Grecia, care va avea loc anul acesta în perioada 23-25 septembrie. Este cea mai importantă competiție din perioada imediat următoare. Acolo intenționez să concurez la 400 de metri garduri, 400 m plat, 800 m și, bineînțeles, la ștafetă. Ștafetele vor fi organizate la fața locului de către liderul echipei României. Aș vrea să mulțumesc în mod special, cum o fac de fiecare dată, domnului profesor antrenor emerit Eugen Cristian Dragomir pentru toată pregătirea, toate sfaturile, toate indicațiile pe care mi le dă zilnic la antrenamente. Mulţumesc, de asemenea, celorlalţi antrenori de la CSȘ Caransebeş, și anume Marian Enache, Iuliana Enache şi Roxana Pepa”, a încheiat Axenti.

JCS-Ștefan Moraru