Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Atletul Narcis Ștefan Mihăilă, antrenat de Octavian Măzăran, este pe primul loc în topul sportivilor legitimați la Clubul Sportiv Municipal din Reșița.

Acesta a obținut următoarele rezultate notabile în 2019: locul I în proba de 20 km marș, seniori, la Campionatul Național de iarnă de la Botoșani; locul I în proba de 20 km marș, seniori, la Campionatul Național de la Pitești; locul I la 20 km marș cu echipa CSM (Mihăilă Narcis, Cocioran Marius, Balog Atila) și de asemenea, o medalie de aur tot cu echipa CSM la competiția de la Pitești.

Pe locul secund în top se află luptătorul Andrei Franț, antrenat de Adrian Dacica. Franț a reușit să câștige medalia de aur la Campionatul Național de lupte, la seniori, desfășurat la Reșița. Podiumul este completat de mărșăluitorul Marius Cocioran, care a obținut locul I cu echipa CSM la concursurile de la Botoșani și Pitești. De asemenea, Cocioran a mai obținut două medalii de argint în probele de 20 km mars, la seniori, la campionatele de la Botoșani și Pitești.

Pe locul IV în top se află luptătorul Filip Marin, antrenat de Adrian Dacica. Acesta a obținut în 2019 medalia de argint la Campionatul Național de lupte, la seniori, de la Reșița. Tot pe locul IV se află și gimnastul Robert Pașca. Sportivul pregătit de Robert Bălan a cucerit argintul la Campionatele Naționale de Open, la seniori, desfășurate la Ploiești.

Locul V este ocupat de un alt atlet pregătit de Octavian Măzăran. Ionuț Pleșu a obținut medalia de aur la U23, la Campionatul Național de iarnă, la proba de 20 km mars, de la Botoșani. De asemenea, a cucerit bronzul la Campionatul Național de seniori de la Pitești în proba de 20 km marș. O medalie de aur a mai obținut la U23, la Campionatele Naționale de la Pitești (20 km marș) și două medalii de aur la concursurile de la București, în probele de 50 km marș.

Luptătorul Vlad Caraș este pe locul VI în top. Sportivul pregătit de Adrian Dacica a câștigat medalia de bronz la Campionatul Național de lupte, la seniori. Pe locul VII este atletul Remus Rădoi. Acesta a obținut în 2019 două medalii de argint și două de bronz. Poziția a VIII-a este ocupată de Sabin Stegaru, luptător pregătit de Florin Dință. Stegaru a reușit să câștige trei medalii de argint și două de bronz la competițiile la care a fost angrenat. Pe locul IX se află pugilistul Sebastian Nițu. Sportivul pregătit de Adrian Mărcuț a câștigat argintul la Campionatul Național de box, la juniori, desfășurat la Brăila. Ultimul în top este luptătorul Radu Gabriel. Sportivul pregătit de Adrian Dacica a cucerit bronzul la Campionatul Național de lupte, la cadeți, de la Constanța.

JCS-Ștefan Moraru