Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Elevul antrenorului federal Cristian Dragomir de la CSȘ Caransebeș a reușit o nouă performanță excelentă. Puștiul de nici 18 ani a luat aurul la Campionatul Național de sală pentru seniori și tineret, la U23, spre bucuria celui care-l pregătește!

„La Campionatul Național de sală pentru seniori și tineret, Lucian Ștefan a câștigat medalia de aur la categoria de vârstă U23 și medalia de bronz la categoria seniori. A participat la 3000m și a alergat o performanță de timp care reprezintă cea mai bună performanță pe care a alergat-o în sala de atletism <<Ioan Soter >>: 8:28,22s. Felicitări Lucian, felicitări, echipei noastre de atletism! Le mulțumim sponsorilor și tuturor celor care ne sunt alături! Lucian are doar 17 ani, este campion național U23 și medaliat cu bronz la naționalele de seniori 2024, este super!”, a spus antrenorul Cristian Dragomir.

Lucian Ștefan are un început de an extraordinar, cu aur și argint la Naționalele de seniori, argint și bronz la Cupa României de seniori, în probele de 1500 și 3000 de metri, dar și argint la Balcaniada de la Belgrad.

JCS-R.M.