Caraş-Severin, Romania

BUCUREŞTI – Participarea la Campionatul Naţional de 20 km marş de la Bucureşti a adus pentru reprezentanţii Reşiţei un număr de opt medalii, dintre care patru de aur, trei de argint şi una de bronz.

Echipa Clubului Sportiv Municipal Reşiţa, alcătuită din Marius Cocioran, Narcis Mihăilă şi Doru Ursu, şi-a apărat cu succes titlul naţional. Pe prima treaptă a podiumului a urcat şi echipa de tineret a Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, în componenţa Florin Ştirbu, Gabriel Băhneanu, Robert Laţcu. Aceştia au obţinut şi argintul în competiţia seniorilor. O a treia echipă, cea de senioare de la CSU Reşiţa, în alcătuirea Claudia Ştef, Georgiana Enache, Alexandra Aichimoaiei, a cucerit titlul naţional.

La individual, Marius Cocioran a triumfat din nou la seniori, fiind urmat de colegul său Narcis Mihăilă. Florin Ştirbu a obţinut medalia de argint la tineret, iar Gabriel Băhneanu a cucerit bronzul la aceeaşi categorie. La concursul de la Bucureşti au fost prezenţi şi antrenorii Iosif şi Octavian Măzăran. Reşiţeanul Marius Cocioran se va pregăti în continuare în staţiunea Buziaş, în vederea participării la Campionatul European de la Zürich, din luna august a.c.

M.C.