Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Reşiţenii care vor să-şi păstreze parcarea de domiciliu trebuie să-şi achite taxa aferentă până în data de 30 iunie, termen până la care a fost prelungit de municipalitate. Plata se poate face la Compartimentul de Parcări cu Plată (la Blocul 800), după următorul program: luni şi marţi, între orele 8.00 şi 16.00, miercuri şi joi, de la 8.00 la 18.00, iar vineri, de la ora 8.00, până la 13.30!

Pentru plata taxei anuale de parcare este necesară prezentarea certificatului de înmatriculare cu viza inspecţiei tehnice periodice la zi, precum şi cartea de identitate sau buletinul solicitantului. Reînnoirea sau prelungirea abonamentului de parcare va putea fi efectuată până în 30 iunie inclusiv. Depăşirea acestui termen de plată, indiferent de scuze sau motive, duce la declararea ca vacant a locului respectiv, urmând ca acesta să fie atribuit prin licitaţie celor care au formulat deja cereri şi se află pe lista de aşteptare.

Nu trebuie omis faptul că, prin licitaţie, vecinii s-au bătut în scoruri care au ajuns şi la 4.000 de lei. Cei interesaţi să obţină informaţii suplimentare le pot cere la numărul de telefon 0255/212483, interior 20.

JCS-A.M.