Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dacă vremea permite, zilele acestea, Serviciul Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reşiţa are în vizor continuarea unei serii întregi de lucrări.

Au fost programate înlocuirea de borduri şi pregătirea pentru asfaltare pe strada Sodolului, întreţinerea cu zgură a drumului agricol din zona cimitirului din Câlnic, precum şi marcarea de locuri de parcare în zona Microraionului II al cartierului Lunca Bârzavei.

De asemenea, vor fi montate băncuţe la asociaţiile de locatari şi proprietari de pe străzile Codrului şi Făgăraşului, va fi cosită vegetaţia din Parcul Copiilor (de pe Bulevardul Muncii), din Muzeul de Locomotive cu Aburi, din zona scărilor de pe Rândurile I, II şi III, precum şi din zona locurilor de joacă din municipiu. Vor fi curăţate bordurile din Centrul Civic şi din Parcul Cărăşana, şi vor fi derulate lucrări de plivit în Piaţa Tricolorului, după cum se arată într-un comunicat remis redacţiei.

De asemenea, în cadrul proiectului de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare, luni, 7 iulie, vor începe lucrările pe străzile Golului și Ciprian Porumbescu, fapt pentru care circulația autovehiculelor va fi restricționată, iar parcarea în zonă este interzisă. Iar cei care îşi folosesc maşinile, trebuie să evite parcarea lor în curţile sau garajele din zonă, pe toată durata derulării lucrărilor.

A.M.