Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un asistent de la Spitalul Judeţean şi o angajată de la Pompe Funebre au fost reţinuţi pentru 24 de ore, procurorii reşiţeni invocând nu mai puţin de 136 de acte materiale de luare de mită în formă continuată în primul caz, respectiv de acte de complicitate la infracţiunile de dare şi luare de mită în formă continuată.

„Afacerea“ a fost oprită de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în prima zi a lunii noiembrie, odată cu reţinerea prin ordonanţe a celor doi. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un asistent medical din cadrul secţiei de Anatomie Patologică, respectiv de o angajată a unei societăţi comerciale care are ca principal obiect de activitate serviciile funerare.

„S-a reținut faptul că, în cursul anului 2018, inculpatul în calitatea sa de asistent medical al Secției de Anatomie Patologică, a primit de la reprezentanții societății comerciale, prin intermediul inculpatei, periodic, sume de bani cuprinse între 300 lei și 2.700 lei, în legătură cu atribuțiile de serviciu, respectiv activități de restaurare a cadavrelor la care era obligat conform legii. Suma totală primită de inculpat în scopul arătat mai sus este de 40.800 lei“. Iniţial, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să se decidă dacă se va propune sau nu arestarea preventivă.

10 Comments

 1. Dacă se rețin toate asistentele și doctorii care iau mita ,in spitale rămân doar bolnavii

 2. Asta da tupeu. Trei sferturi din medicii din Romania iau mita ( observati ca nu spun ca toti ca mai sunt si exceptii).
  Deci o mare parte din medici iau mita si nu prind pe niciunul doar pe un biet asistent.
  Asta da profesinalism..

  Intrebare: un medic care are salariul peste 150 milioane, care are cabinet privat si care ia si mita la ce salariu ajunge lunar? La un salariu cu 4 zerouri in Euro? Poate mai mult ca un coleg medic din Germania?
  Acuma nu trebuie sa mai spun ca aproape toti medicii din Resita sunt praf, daca ai o problema importanta de sanatate fugi repede la Timisoara, Cluj, Bucuresti, Tg. Mures si Szeged daca vrei sa mai traiesti.

  Hai noroc si la mai mare!

  Ex-Tinctor

 3. La
  aradniciodata ca daca pica aia pica si Goldisul. Si nu e bine . Ca multe lipitori sug de acolo.

 4. cum se stie cate au fost 136 sau 137? au fost tot atatea momente de flagrant cumva? ca denunturi pot sa fie si 1000 ca e la modă Problema e DOVADA cum zicea coana Leana

 5. Ar trebui verificari si in Bihor!!! Ar fi suficient montate camere de supraveghere, as vedea eu cate spaga s-ar mai lua!!!

  Rusine toti medicilor si asistentilor care ia bani de la saracul om bolnav!!! Dar lasati ca va vede Dumnezeul!!!!!!

Adaugă comentariu