Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Lucrările din Centrul Civic al Reşiţei au făcut obiectul unei noi postări pe o reţea de socializare. Edilul exclama: „Work in progress!“ (muncă în desfăşurare), fapt ce a atras aprecieri din partea reşiţenilor, care şi-au dorit să afle cum va arăta piaţa după lucrări!

Primarul a publicat câteva imagini din proiect, explicând că „nu vom schimba doar dalele, ci lucrările presupun o schimbare radicală a Centrului. Spațiile verzi, mobilierul stradal, aleile pietonale, iluminatul public sunt doar câteva dintre elementele care vor suferi modificări, dând o față nouă Centrului Civic. Sperăm ca până la sfârșitul acestei veri să ne bucurăm împreună de un centru modern cu care să ne mândrim cu toții!“.

JCS-A.M.

Foto: PMR

3 Comments

  1. Bravo !. Cand va fi gata ?. Eu am o propunere legat de iluminat si monitorizare, sa se foloseasca LED in toata piata si sa se monitorizeze cu drona toata zona de cei care distrug !.

  2. Imaginile arată foarte frumos. Fac o sugestie. Acum ceva ani s-a ridicat bustul lui I. Românu în fața palatului cultural. Mi se pare cam nepotrivită amplasarea bustului chiar în fața clădirii întrucât efectiv blocează vederea asupra fațadei clădirii. Dacă tot se lucrează la refacerea centrului, statuia ar putea fi mutată. Sugerea spațiul verde dintre palatul cultural și Bârzava. Totodată poate n-ar fi rău să i se ridice un bust și lui C-tin Lucaci în imdeiata apropiere a fântânei cinetice.

    • Și pt noi amărâții din cartierele vechi ale orașului pe când ,,o țară că afară”,că este o aventura printre gropile și craterele din asfalt,de gunoaie ce sa mai vb,trăiesc și aici oameni respectabili și vin alegeriiiille și nu de alta dar nu ve ti mai putea străbate străzile sa ne convingeți de realizările fabuloase

Adaugă comentariu