Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin a organizat la finalul săptămânii trecute Cupa „Unirii” la fotbal în sală, competiție la care s-au aliniat la start 22 de formații.

Partidele s-au disputat în trei locații: sala de sport a Liceului de Artă „Sabin Păuța”, cea de la Liceul Teoretic „Traian Vuia” și la Sala Polivalentă. La finalul turneului, echipa AS Ramna a ieșit învingătoare, după ce s-a impus cu scorul de 5-2 în fața formației AS Zorile Vodnic. Finala mică a fost câștigată de Ocna de Fier, care a reușit să treacă cu 4-1 de Fortuna Reșița. Premiile speciale au fost câștigate de: Alexandru Nicola (golgheterul turneului), Alin Găină (cel mai bun portar) și Petar Beța (cel mai bun jucător al competiției).

Florin Știube, unul dintre oficialii AJF-CS, a declarat la final: „Atmosfera a fost una deosebită și mă bucur foarte mult că 22 de echipe au răspuns invitației noastre. Partidele din faza grupelor s-au disputat în trei locații, iar în ultima zi s-au jucat fazele eliminatorii la Sala Polivalentă. Echipele au dat dovadă de fair-play, iar majoritatea au experiența competiției din anii precedenți. Prin acest turneu am încercat să sărbătorim un eveniment istoric pentru țara noastră. Ca de obicei, am oferit premii echipelor de pe podium, dar și celor mai reprezentativi jucători ai turneului”.

„Am fost foarte bucuros de faptul că s-au înscris multe echipe la acest turneu. A fost o competiție echilibrată și consider că nu a existat o echipă favorită. S-au disputat meciuri de calitate și mă bucur că am reușit împreună cu colegii mei să câștigăm acest trofeu. Mulțumim Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin pentru că a organizat acest turneu și pentru că ne-a invitat. A fost o bună oportunitate pentru noi să mai facem mișcare. De asemenea, aceste turnee sunt foarte benefice, pentru că prin acest mod putem atrage tinerii spre sport, spre fotbal”, a declarat Alin Găină (AS Ramna), cel mai bun portar al turneului.

Fost jucător la CSM Reșița și originar din Bozovici, George Beloescu a spus: „Mă bucur că nu au fost incidente și pot spune că a fost un turneu foarte bine organizat, chiar plăcut. Împreună cu prietenii mei din Bozovici am zis să ne încercăm șansa la această competiție. Drept urmare, am ajuns până în sferturi. Sunt binevenite aceste turnee, dar cred că deja sunt prea multe. Au fost cinci astfel de competiții într-o lună”.

JCS-Ștefan Moraru

Enable referrer and click cookie to search for pro webber