Armaşu: În Caraş-Severin, politicienii au făcut cel mai mare rău! Toţi şi-au văzut de interesele lor! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. „Iar în judeţul acesta, penalii se împart în penali prinşi şi penali neprinşi“! Asta mai susţine Valentin Armaşu, şeful Partidului Ecologist Român, potențial candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean!

De ce a intrat în politică, deşi este un om de afaceri care mereu a avut bani? Este o întrebare la care Valentin Armaşu, preşedintele Partidului Ecologist Român, Filiala Caraş-Severin, ne-a răspuns cu toată sinceritatea. „Am intrat în politică şi candidez la Consiliul Judeţean pentru a fi printre ei și pentru a-i opri cumva pe conducătorii judeţului care de 30 de ani au făcut înţelegeri şi construiesc avere în interes propriu. Am intrat în politică pentru a aduce tineri care nu au fost şcoliţi de PSD şi PNL şi pentru a le da o şansă, pentru a-i ajuta să mai creadă în acest judeţ. Sincer, eu acum câţiva ani am avut încredere într-un tânăr de la PMP care am crezut că va face ceva şi care nu a făcut nimic. Nu ai cum să te îmbogăţeşti în patru ani de zile cum o fac alţii într-o viaţă, făcând asocieri cu firme, plătindu-le pentru recepţii pe lucrări aiurea. Am intrat în politică pentru că m-am săturat ca în acest judeţ oamenii de afaceri să nu fie respectaţi şi doar anumite firme să beneficieze de diverse lucrări. De ce am ajuns mai rău decât pe vremea PDL-ului? Categoric, politicul este principala problemă. Pentru că toţi se gândesc la câştigul în nume propriu“, ne-a spus Valentin Armaşu.

Cât despre faptul că este un om contestat, posibilul candidat PER la președinția Consiliului Judeţean a precizat: „Da, eu sunt contestat, dar eu sunt singurul care am curajul să vin în faţa oamenilor şi să spun: Am greşit! Şi plătesc! Nu cred că este o campanie frumoasă, de exemplu, să îl facem pe Chisăliţă penal. Pentru că eu cred că penali sunt foarte mulţi în acest judeţ, din diverse instituţii şi domenii. Doar că sunt penali cu dosare şi penali care stau ascunşi în spate, penali prinşi şi penali neprinşi. Haideţi să facem o campanie pe proiecte, să le spunem cărăşenilor ce le oferim după alegerile din 27 septembrie şi aşa să fim aleşi. Fără alianţe! Pe cont propriu. Înţelegerile se fac după. Ori ei cum nu mai au cu ce să vină în faţa oamenilor, fac alianţe, deja dau funcţii. Unii deja au calculele făcute dinainte. Haideţi să terminăm cu naşu, finu, copilul lui X, nevasta lui Y în toate funcţiile. Vă dau un exemplu concret. La Bănia am avut doi candidaţi, care lucrează la ocolul Silvic. Au fost sunaţi şi li s-a spus: dacă vreţi să mai lucraţi la ocol, veniţi pe lista noastră. Asta vrem noi, cei de la Partidul Ecologist, ca oamenii să nu mai aibă frică că depind la locul de muncă de cei care vin la guvernare. Asta este principalul motiv pentru care am intrat în politică şi sprijin toţi tinerii care vin la noi“, ne-a mai spus Armaşu.

Întrebat de ce unii politicieni se tem de el, Valentin Armaşu ne-a spus cu aceeaşi deschidere şi sinceritate: „Pentru că este complicat pentru mulţi să vină alături de mine şi să ne confruntăm pe proiecte. Ei vorbesc de o schimbare pe care nu au reuşit să o facă de 30 de ani. Dar vin mereu cu aceeaşi placă: schimbarea. De ce se tem mulţi? Ştiu ei de ce!“, ne-a mai declarat şeful ecologiştilor cărăşeni, Valentin Armaşu.