Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Atletul pregătit la CSȘ Caransebeș de antrenorul emerit Cristian Dragomir a reușit o performanță extraordinară la ediția de vară a Festivalului Olimpic al Tineretului European de la Banska Bystrica. Competiția e destinată tinerelor speranțelor olimpice de pe tot continentul!

Profesorul Dragomir spera înainte de FOTE ca tânărul său elev să prindă finala și să se claseze cât mai sus posibil, iar Lucian Ștefan nu l-a dezamăgit. În cursa de alergare de 3000 de metri, desfășurată astăzi la prânz, Ștefan a obținut medalia de argint, cu un nou record personal, performanță care nu a trecut neobservată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR).

„Atletul Ștefan Lucian a adus o mare bucurie delegației tricolore, trecând linia de sosire la 3000 m al doilea. Ștefan și-a realizat personal best în această cursă, timpul său fiind de 8:28.13 minute. El a fost devansat de către suedezul Karl Ottfalk (8:23.80), iar pe trei a terminat italianul Vittore Borromini (8:28.55). Felicitări, Lucian Ștefan! Bucurie pentru tine și antrenorul tău!”, a titrat COSR imediat după rezultatul excelent al atletului de la CSȘ Caransebeș.

JCS-R.M.