Caraş-Severin, Romania

MOLDOVA NOUĂ – Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Moldova Nouă au dat de urmele autorilor unui furt dintr-o locuinţă, o parte dintre aceştia fiind în prezent arestaţi la domiciliu.

Lucrurile datează din 12 septembrie, când poliţiştii din Moldova Nouă au fost anunţaţi vizavi de un furt comis într-un apartament de pe strada Liliacului din oraş. Fapta fusese comisă în noaptea de 11 spre 12 septembrie, când hoţii au forţat uşa de acces şi au pătruns în locuinţa aparţinând unei femei din localitate, de unde au furat bunuri valorând în jur de 7.000 de lei, respectiv două televizoare, mașină de spălat, telefon mobil, o bijuterie şi alimente.

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autorii furtului, trei bărbați de 21, 42 și 48 de ani, din Moldova Nouă, pe numele cărora au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. La data de 20 octombrie, doi dintre autori au fost prezentați magistraților Judecătoriei din Moldova Nouă, care au dispus față de aceștia măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării și celui de-al treilea autor care se sustrage urmăririi penale. Prejudiciul cauzat a fost recuperat aproape în totalitate“, ne informează IPJ Caraş-Severin.