Arestat pentru că a lovit un polițist - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania
OȚELU ROȘU – Un bărbat de 40 de ani din Oțelu Roșu a fost arestat preventiv astăzi, 8 iunie, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de ultraj împotriva unui polițist. Agresorul a fost condus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin!
Totul a pornit de la un incident petrecut duminică, în jurul orei 4.40, când o patrulă de poliție din Oțelu Roșu, aflată în timpul serviciului, a tras pe dreapta, în oraș, autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani.
„Conducătorul auto a coborât din autoturism, amenințându-i pe polițiști cu acte de violență, pe unul dintre aceștia lovindu-l în zona feței. Apoi persoana în cauză a plecat cu autoturismul, pe care l-a abandonat ulterior pe raza orașului. În scurt timp, bărbatul a fost identificat pe raza orașului Oțelu Roșu“, informează Poliția județului.
Tot duminică, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș a emis față de acesta o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru ca astăzi să fie aprobată arestarea sa preventivă. „În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de ultraj împotriva unui polițist, urmărirea penală efectuându-se în continuare de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș“, se arată într-un comunicat remis redacției.
 JCS-A.M.