Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a spus că nu ştie cine este şef la PSD Caraş-Severin, ba mai mult susţinea joi seara ca nu ştia că există un preşedinte ales al formaţiunii politice.

Întrebat dacă s-a întâlnit în judeţ cu primari şi alţi aleşi, Victor Ponta a spus: „binenţeles, doar că nu vă pot spune cu cine. Şi asta pentru simplul fapt că am înţeles că, în teritoriu, oamenilor li se taie proiecte, sunt daţi afară, li se taie banii de la bugete, sunt schimbaţi. Domnul Dragnea a avut grijă să pună în teritoriu, peste tot, nişte Dragnea mai mici, aproape 40, care iau cu japca pe toată lumea dacă nu se conformează. Indiferent că sunt în fuste sau în pantaloni sunt nişte Dragnea mai mici. Nimeni nu a distrus PSD mai mult ca cei care îl conduc. Aşa că nu vă pot spune cu cine m-am întâlnit pentru că oamenii ăia nu au voie să se întâlnească cu noi, cei care am fost prieteni când am semnat pentru domnul Dragnea, iar acum suntem securişti şi masoni“.

Întrebat dacă printre cei care sunt „mici Dragnea“ face referire şi la şefa PSD Caraş-Severin, Victor Ponta a spus: „cine este şef la PSD Caraş? Are preşedinte ales? Nu ştiu cine este“, a mai spus Ponta.