Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Consiliul Județean a atribuit AquaCaraș SA întreținerea lucrărilor de curățare și întreținere a vegetației pe următoarele sectoare de drumuri județene: Reşiţa-Târnova, Reşiţa-Grădinari, Reşiţa-Slatina Timiş, Caransebeş-Muntele Mic!

„Astfel, peste 100 km de drumuri județene vor fi curățate de colegii noștri, la un cost mult sub costurile avute de Consiliul Județean în anii trecuți. Prin această activitate, AquaCaraș nu intenționează să facă profit, ci doar să sprijine efortul Consiliului Județean de îmbunătățire a acestui gen de activități și generarea de economii la bugetul județului. Colegii noștri au finalizat deja sectorul Grădinari- Giugiova-Reșița și drumul Reșița-Târnova, urmând să finalizeze și restul sectoarelor de drum contractate“, spun cei de la Aqua Caraş.

Urmează alți 100 km de drumuri judeţene care vor fi supuși unui tratament serios pentru curățarea marginilor acestuia și decolmatarea rigolelor. „Printre ele, tronsonul Berzovia- Vermeş-limită de județ care va intra imediat după acest tratament și la reparația gropilor și denivelărilor din carosabil. Până la 1 decembrie lucrul va fi gata“, a spus şi preşedintele CJ, Romeo Dunca.

JCS-L.A.