Aproape 800 de contravenţii rutiere, la cumpăna dintre ani! Alfa Romeo cu 188 de km/h pe DN6! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Minivacanţa de Anul Nou, din perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, a scos pe străzi peste 650 de poliţişti, în numele ordinii şi al siguranţei publice. Pe lângă asta, oamenii legii au intervenit la peste 230 de sesizări, majoritatea primite prin 112!

„În urma acțiunilor desfășurate de către polițiști, au fost constatate aproape 800 de fapte contravenționale, fiind aplicate sancțiuni în valoare de 212.417 de lei, cele mai multe pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și a măsurilor de protecție individuală. De asemenea, polițiștii s-au autosesizat cu privire la săvârșirea a 17 fapte de natură infracțională, fiind prinși în flagrant delict 9 autori de infracțiuni și depistate 3 persoane urmărite la nivel național în temeiul legii. Referitor la infracțiunile comise cu violență, precizăm că în perioada minivacanței de Anul Nou nu a fost săvârșită nicio infracțiune de tâlhărie și nici alte infracțiuni cu consecințe grave. (…) În zilele menționate a fost înregistrat un singur accident grav, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Au fost reținute 26 de permise de conducere și au fost retrase opt certificate de înmatriculare“, informează Poliţia judeţului.

A ieșit totuși din tipare un șofer de Alfa Romeo din Luncavița, care conducea pe DN6, aproape de Bucoșnița, cu 188 de km/h, cu mult peste limita de viteză de 70 de km/h. N-a scăpat de radarul Poliției Rutiere, așa că a rămas fără permis pentru următoarele trei luni, asta pe lângă o amendă de 2900 lei.

JCS-A.M.

1 Comentariu

  1. Pe astia cu 150, 200 la ora prin oras sau la drum intins, trebuie sa ii prinda politia, nu cum m-au prins pe mine in afara localitatii pe un DN, unde era limita de 40 total aiurea, iar ei stateau cu radarul imediat in spate. Semnul era galben, insemnand ca se lucreaza, doar ca semnul e acolo de mult, lucrarile sunt terminate, dar nu au mai ridicat si aceal semn provizoriu.Eu aveam 52 la ora… M-au prins pe mine, un mare infractor la 52 km/h. Pana la urma, legea e lege si trebuia sa respect semnul.
    Dar de ce nu se judeca cu aceeasi masura in orice caz? Eu eram pericolul pe sosele atunci, nu aia care goneau cu nu stiu cat si faceau manevre si depasiri periculoase pe linie continua in trafic.
    Unde nu era politie, treceau ca nebunii pe langa mine cu viteze ce probabil depaseau de 2 ori limita legala.

Adaugă comentariu