Aproape 20 de permise și certificate de înmatriculare au zburat pe zi - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Este rezultatul unor acțiuni derulate timp de patru zile de polițiștii rutieri sau cu atribuții pe această linie, pe drumurile din județ!

În perioada 15-18 aprilie, contorul sancțiunilor a depășit numărul de 550, aplicate celor care au încălcat litera legii. Iar ca măsură complementară, au fost reținute și retrase 78 de permise de conducere și certificate de înmatriculare.

„Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 564 de sancțiuni contravenționale, dintre care 286 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. 51 de conducători auto au fost sancționați pentru că nu au purtat centura de siguranță. 33 de conducători auto care nu au respectat regulile privind depășirea și alți 11 care au depășit cu peste 50 km/h limita legală de viteză, au fost sancționați contravențional, concomitent cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Pentru abaterile constatate, au fost reținute în vederea suspendării 56 de permise de conducere și retrase 22 certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier“, transmite Poliția județului.

JCS-A.M.