Aproape 1,4 milioane de măști medicale au ajuns în Caraș-Severin - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Firma care a câștigat licitația la nivel național a livrat joi la Reșița 1.396.100 măști medicale către Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin. Măștile de protecţie urmează să fie distribuite în zilele următoare autorităţilor locale, care le vor da gratuit mai departe familiilor şi persoanelor din categoriile defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale din Caraș-Severin!

„Am făcut toate eforturile pentru a oferi Ministerului Sănătății condus de dl. Ministru Nelu Tătaru cel mai bun preț, pentru a economisi banii statului și, implicit, ai românilor plătitori de taxe, și vom face în continuare acest lucru. Este pentru noi o misiune extrem de importantă și o datorie de onoare”, a declarat Michael Topolinski, fondatorul companiei distribuitoare, care, până în acest moment, a livrat la nivel național aproape 98 de milioane de măști de protecție ce vor fi distribuite în mod gratuit românilor defavorizați.

Guvernul Orban a decis ca Ministerul Sănătăţii, prin Direcţiile de Sănătate Publică, să distribuie autorităţilor locale necesarul de măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele din categorii defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale.

JCS- Nina Curiţa