Apelul lui Grindeanu către Vela, Hurduzeu și ceilalți: Sprijiniți, nu blocați! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Ministrul Transporturilor le-a transmis parlamentarilor din Caransebeș să sprijine proiectele primăriei, pentru că sunt pentru oamenii din municipiu și nu pentru o anumită persoană. Asta după ce a primit de la primarul Felix Borcean o listă cu proiectele depuse de municipalitate, edilul exprimându-și speranța că nu se vor pune bețe-n roate acestor proiecte!

În acest context, Sorin Grindeanu a lansat un apel către parlamentarii din Caransebeș, nu puțini, vreo cinci dacă-l „naturalizăm” și pe Marius Damian, chiar dacă ministrul a nominalizat doar doi dintre ei.

„Caransebeșul are reprezentanți mulți în politica de la București și asta e un lucru foarte bun. Din diverse partide, că-s de la PSD, că-s de la PNL, e un noroc pentru Caransebeș. Eu aș face un apel, indiferent de culoarea politică, nu e importantă, să știți că astea trec, să se gândească că-s gugulani, că-s caransebeșeni și să vină nu să strice un proiect, ci poate să-l îmbunătățească, pentru că nimic nu e perfect, totul poate fi îmbunătățit. Acesta e apelul meu, să încerce să ajute să se întâmple lucruri, că nu se întâmplă pentru Felix Borcean, sau pentru Sorin Grindeanu, sau pentru Marcel Vela, sau pentru Silviu Hurduzeu, se întâmplă pentru locuitorii de aici și pentru oamenii de aici, care sunt convins și știu că merită aceste lucruri. Acesta e apelul meu către toți”, a spus Grindeanu.

Pe lângă cei doi parlamentari amintiți de acesta, ar mai fi și liberalul Dumitru Rujan, dar și social-democrații Ion Mocioalcă și, așa cum spuneam, Marius Damian.

JCS-R.M.