Caraş-Severin, Romania

BĂUŢAR – Primarul comunei Băuțar, Romeo Răduţă, are în desfăşurare trei proiecte majore de infrastructură, menite să îmbunătățească condițiile de viață ale locuitorilor!

Este vorba de introducerea apei potabile, canalizarea și asfaltarea drumurilor comunale. Proiectul de introducere a apei potabile, inițiat în 2018, întâmpină probleme majore, fiind finalizat doar în proporție de 60%. Primarul a declarat că dificultățile sunt cauzate de colaborarea cu o firmă neserioasă. „Singura soluție este rezilierea contractului și găsirea unei noi firme care să continue lucrările.”, a subliniat edilul. Se așteaptă ca această schimbare să accelereze procesul și să ducă proiectul la bun sfârșit în timp util.

În ceea ce privește celelalte două proiecte, lucrările pentru canalizare și asfaltarea drumurilor comunale progresează conform planului. Ambele proiecte beneficiază de un buget de 25 de milioane de lei, asigurând astfel resursele necesare pentru finalizarea lor cu succes. Primarul a menționat că echipele de muncitori și firmele implicate în aceste proiecte își respectă angajamentele, iar locuitorii vor vedea rezultatele.

Edilul ne-a mai dezvăluit și intenția de a construi un parc de joacă pentru copii în satul Bucova, ca răspuns la nevoile comunității și dorește să ofere un spațiu sigur și modern pentru cei mici.

Romeo Răduţă este optimist cu privire la îmbunătățirile aduse de aceste proiecte și speră că „în ciuda obstacolelor întâlnite, toate vor fi finalizate cu succes, aducând beneficii semnificative locuitorilor din Băuțar“.

JCS-Denis Dutca

1 Comentariu

  1. Danciu Vestian Reply

    …APA CHIAR ȘI MENAJERĂ…DAR NON-STOP, PE CÂND (ȘI) LA VOISLOVA ?

Adaugă comentariu