Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Apa micelară constituie unul dintre cele mai utilizate remedii cosmetice din  rutina zilnică!

Formula sa activă îndepărtează machiajul,  curăță instantaneu toate impuritățile de la suprafața tenului și lasă un aspect radiant. Apa micelară menține echilibrul hidrolipidic al epidermei  și combate deshidratarea celulară. Produsul nu cauzează reacții adverse, senzații de iritație și nu poate avea potențial comedogenic. Conform statisticilor la nivel global la fiecare șase minute este achiziționată o apă micelară, datorită gamei variate de produse lansate anual și promovărilor constante ale  specialiștilor dermatologi și persoanelor publice. Remediul lichid curăță în profunzime pielea fără a afecta  mucoasa oculară și a irita pielea sensibilă.

Care este compoziția apei micelare?

Apa micelară reprezintă o soluție lichidă pe bază de apă, ce conține micele (particule sferice), care acționează în calitate de surfactant delicat. Aceste particule au proprietatea de a atrage simultan apa și uleiul, asigurând o curățare în profunzime. Funcția micelelor constă în capacitatea de a uni aceste două substanțe (apa și uleiul natural), datorită proprietăților hidrofile și hidrofobe. Moleculele tensioactive sunt prezente în majoritatea remediilor cosmetice cu funcție demachiantă.

Modul de utilizare și acțiune
Odată aplică pe o dischetă de bumbac, micelele din componența sa se fixează pe toată suprafața acestuia și astfel înlătură toate impuritățile și reziduurile cosmetice de pe ten. După utilizarea produsului demachiant nu este necesar să-ți clătești fața cu apă, ceea ce reprezintă un alt avantaj.

Modul de aplicare este extrem de ușor, trebuie doar să-ți cureți tenul realizând un masaj delicat al pielii cu ajutorul dischetelor demachiante îmbibate în soluție. Iar procesul de curățare va lua sfîrșit doar atunci când ultima dischetă va rămâne perfect curată.  În caz că aplici un machiaj impermeabil s-ar putea să ai nevoie de mai mult de 3 dischete. Produsul cosmetic poate fi utilizat atât dimineața( pentru curățarea excesului de sebum acumulat pe timp de noapte), cât și seara pentru demachiere și purificarea porilor. Apa micelară pregătește tenul pentru aplicarea ulterioară a machiajului, conferindu-i rezistență și luminozitate.

Cum să alegi corect o apă  micelară în conformitate cu tipul tenului?

Datorită formulei sale delicate, apa micelară constituie cel mai inofensiv produs de curățare a tenului. Persoanele care posedă o piele sensibilă și predispusă la alergii pot utiliza cu încredere această soluție testată dermatologic  pe bază de micele. Produsul cosmetic nu irită ochii și menține nivelul optim de umiditate în celule. Combate deshidratarea celulară și apariția senzațiilor de etanșeitate. Apa micelară nu conține alcool sau uleiuri minerale, ceea ce-i conferă un statut inofensiv.