Anunt public privind dezbaterea publica - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

S.C. TRUSTUL DE CONSTRUCTII DROBETA SA, anunta publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului fara impact transfrontalier, pentru proiectul „Extindere microcariera pana la 9660 mp, zona Iardastita 1, extravilan comuna Mehadia, judetul Caras-Severinpropus a fi amplasat in extravilanul comunei Mehadina, judetul Caras-Severin.

Tipul deciziei posibile luate de Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitarii de emitere a acordului de mediu.

Raportul poate fi consultat la sediul a Agentia pentru Protectia Mediului Caras Severin din Resita, str. Maior Petru nr. 73 Resita in zilele de luni –joi/vineri, intre orele 800 – 1630/14.00 și la sediul S.C. TRUSTUL DE CONSTRUCTII DROBETA SA din sat Magheru, strada Principala nr. 1, comuna Breznita Ocol, judetul Mehedinti.

Documentul mentionat este disponibil si la urmatoarea adresa de internet http://www.anpm.ro/web/apm-caras-severin/documente-procedura-eim-si-ea.

Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului se va realize in format electronic, avand in vedere instituirea starii de alert ape teritoriul Romaniei.

Publicul interest poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind raportul privind impactul asupra mediului la Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin din Resita, str. Maior Petru nr. 73, tel. 0255/223053, fax 0255/226729, email: office@apmcs.anpm.ro, in termen de 30 de zile de la publicarea anuntului pe pagina e web a Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin.

Adaugă comentariu