Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – După ce a protestat vehement pentru faptul că echipa sa n-a primit un penalty în finalul partidei, tehnicianul Cosmin Stan de la CSC Dumbrăvița a părăsit spațiul dedicat antrenorului și s-a dus pe tunel pentru a adresa injurii și a se certa cu Cristi Bobar, directorul CSM Reșița! 

De parcă ar fi vina lui Bobar și a celorlalți aflați pe marginea terenului faptul că arbitrul central nu a dictat o presupusă lovitură de la 11 metri pentru echipa lui Stan. Din spusele celor de pe margine, fundașul Bogdan Szijj a atins mingea cu pieptul și nu cu mâna. Cu tot circul făcut de antrenorul formației din Dumbrăvița, acesta a primit doar cartonaș galben din partea arbitrului. Centralul Marius Naidin, probabil surprins de amploarea evenimentelor, a decis că un cartonaș galben este suficient după ce un antrenor a sărit să îmbrâncească și să înjure un conducător de club.

O reacție în acest sens a oferit și Ștefan Bărboianu, antrenorul secund al Reșiței. Antrenorul Cosmin Stan nu a dorit să-și exprime opinia despre meci și despre acea fază de joc, trimițându-și antrenorul cu portarii la conferința de presă.

„Nu vreau să intru în polemică cu cineva de la Dumbrăvița și chiar nu-i înțeleg. Foarte mulți nervi din partea lor. Ce trebuia să facem noi când am pierdut promovarea cu ei pe teren propriu? Să-i luăm la bătaie și să nu-i lăsăm să iasă din stadion? Adică, din punctul meu de vedere, staff-ul tehnic de la Dumbrăvița cred că trebuie să ofere mai mult respect!”, a spus Ștefan Bărboianu, la conferința de presă de după CSM Reșița – CSC Dumbrăvița, scor final 2-1.

După fluierul final, brigada de arbitri a trebuit scoasă de pe teren cu ajutorul forțelor de ordine și al poliției, deoarece cei de la Dumbrăvița au cerut vehement explicații pentru acea fază. În drumul spre tunel, jucătorul Vlad Gîsă de la Dumbrăvița a văzut cartonașul roșu.

JCS-Ștefan Moraru