Caraş-Severin, Romania

„Unele animale de la Zoo vor fi transferate dar, în condiţiile în care majoritatea grădinilor din ţară vor fi închise sau nu mai au nevoie de specii în plus, nu ştiu unde le-am putea da”, susţine Călin Mocan.
Şeful APM speră să găsească sprijin şi la cetăţeni. „Poate sunt oameni care au teren şi ar fi dispuşi să ţină câteva din aceste animale. Nu e mare lucru să amenajeze un loc pentru ele, şi se poate face chiar o afacere bună din asta.

Dacă îndeplinesc toate condiţiile pentru a le îngriji, noi le dăm gratis animalele. Trebuie doar să vină la noi şi dacă totul e în regulă, în câteva luni le eliberăm autorizaţia de mediu”, a declarat şeful APM. Deocamdată, Regia Autonomă Pieţe, Agrement şi Salubritate (RAPAS) trebuie să ia o decizie în privinţa animalelor care vor fi păstrate, ne-a informat Călin Mocan.
Monica Mateiu

2 Comments

  1. iar il bagati in seama pe bulangiul asta da ce bine v-o facut?sau va plateste cineva care are nevoie de el?

  2. Cand se impart animalele catre populatie, mocanului repartizati-i un carnasier de talie mare. Lupta trebuie sa fie echilibrata cat de cat.
    Daca ia o biata gasculita, bag mana in foc ca o face la protzap, iar a doua zi iese pe post cu o declaratie despre cum a protejat mediul de un element periculos.

Adaugă comentariu