Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Andreea Ignat face parte din categoria tinerilor care doresc să miște
societatea!

Este absolventă a două facultăți ale Universității ”Eftimie Murgu” Reșița, Administrație Publică – promoția 2007 și Asistență Socială – promoția 2009, toate încununate cu
absolvirea masteratului Managementului Administrației Publice. Are tot suportul teoretic specific administrației publice, dar și experiența lucrului cu omul, Andreea a avut performanțe în toate colectivele în care a muncit. Tocmai de aceea a decis că locurile natale și semenii din Cărbunari merită mult mai multe. Andreea este un om al proiectelor, al lucrului bine făcut întocmai și la timp. Cu siguranță, a sosit vremea ca în anul de grație 2020, locuitorii din Cărbunari merită să cunoască beneficiile proiectelor europene. Este mult de lucru, iar Andreea Ignat este garantul începutului de drum al dezvoltării comunei Cărbunari.

Pentru că nu-i așa, #sepoate și la Cărbunari!

Andreea a fost extrem de activă și zilele trecute, când premierul Ludovic Orban a văzut în colega de partid Andreea Ignat persoana capabilă să dinamizeze viața comunei în care a copilărit.

Andreea Ignat, candidatul PNL la primăria comunei Cărbunari, susținută de Partidul Național Liberal: ”Am avut onoarea să mă întâlnesc cu domnul Premier al României – domnul Ludovic Orban, Ministrul de Interne al României – domnul Marcel Vela și viitorul Președinte al Consiliului Judeţean Caraș- Severin – domnul Romeo Dunca, iar domniile lor m-au asigurat de toată susținerea în proiectele pe care le am ca și viitor primar al comunei Cărbunari. Vă mulțumesc!”

”Exemplul meu în viitorul mandat ca primar al comunei Cărbunari este
domnul Primar al Reșiței – Ioan Popa! Mulțumesc pentru susținere!”

”Mândră să fiu susţinută de Ministrul de Interne al României
– domnul Marcel Vela și de viitorul Președinte al Consiliului
Judeţean Caraș-Severin – domnul Romeo Dunca!”

Comandat de Partidul Național Liberal. Executat de NV Wotan Media. Cod mandatar financiar: 21200012