Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Tănărul mijlocaș în vârstă de 23 de ani este unul dintre cei mai importanți jucători ai formației Voinței Lupac, echipă cu care a promovat recent în Liga 3!

Săndescu are meciuri atât la nivelul Ligii 2, cât și la Liga 3, dar altceva este interesant. Este singurul fotbalist reșițean care în ultimele trei sezoane a obținut trei promovări cu trei echipe diferite, toate fiind din Caraș-Severin. În anul 2019 a promovat în Liga 2 cu CSM Reșița, în 2020 a urcat în al treilea eșalon cu Progresul Ezeriș, iar în anul 2021 a ajuns cu actuala sa echipă, Voința Lupac, tot în Liga 3.

„Având în vedere cele realizate, cele trei promovări cu trei echipe diferite, pot spune că am fost talismanul norocos al acestor formații, dar pe lângă puțin noroc este nevoie și de multă muncă. În ziua de astăzi dacă nu ești pregătit nu ai nicio șansă, deoarece nu mai joacă numele jucătorului, ci doar cine demonstrează pe teren că este mai bun la momentul respectiv. În fotbal nu poți trăi din amintiri. Acum sunt la Lupac și nu vreau să mă gândesc că vom termina pe o poziție anume, vom lua fiecare meci în parte și vom da totul pentru a ieși victorioși în fiecare săptămână. Am încredere în echipa mea că vom face o figură frumoasă, având un lot format în proporție de 95% din jucători din județ, iar atuul nostru va fi unitatea grupului. Suntem ca o familie, ne ajutăm unii pe alții și sunt sigur că vom avea rezultate foarte bune în această serie a Ligii 3. În ultimul amical contra celor de la CSM Reșița, încheiat cu scorul de 2-2, am reușit să le ținem piept și cred că am făcut un meci foarte bun. Trebuie ca acest joc împotriva favoritei la promovare să ne dea încredere pe viitor. Atmosfera este foarte bună la echipă, avem moralul ridicat și trebuie să continuăm pe aceeași linie ascendentă. Suntem pregătiți și, în același timp, nerăbdători să înceapă campionatul, la fel și ca oamenii din comunitatea noastră, care sunt convins că în prima etapă vor veni și ne vor susține în număr mare”, a spus Andrea Săndescu, fotbalistul Voinței Lupac.

Pe data de 28 august, de la ora 18:00, Voința Lupac va juca acasă împotriva echipei CSM Deva, în prima etapa a Ligii 3, Seria a VII-a.

JCS-Ștefan Moraru