Analizăm pe teren, metru cu metru! Altfel, oprim lucrările! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Promite primarul oraşului Bocşa, Mirel Pascu, după ce s-a ales cu oraşul spart de tot felul de lucrări sub semnul întrebării! 

Şeful administrativului bocşean spune că le-a explicat oamenilor în ce situaţie se află oraşul, mai ales din punct de vedere administrativ. Pentru că pe artera principală, la drumul naţional, lucrurile sunt cosmetizate şi nu reflectă situaţia reală a bocşenilor, a celor care stau pe străzile lăturalnice sau din spate. Multe sunt sparte, iar localnicii nu au un acces facil în propriile gospodării.

„Pentru că situaţia reală nu o vede fiecare care trece prin oraş. Pe principală dvs o vedeţi mai puţin, pentru că este puţin mai cosmetizată principala. Dar dacă intraţi pe laterale, să vedeţi în ce condiţii trăiesc oamenii şi că nu s-a construit un metru de trotuar în nouă ani. Lucrurile arată rău de tot la noi! Plus că avem canalizare care sparge carosabilul sau trotuarul, apă, gaz şi alte lucruri. Cu toate că erau începute, primăria nu a reuşit în ultimii ani să urmărească aceste lucruri. Nu ai cum să refaci din bani publici, din banii primăriei, tot ce au spart firmele private în ultimii trei ani. Va trebui să-i chemăm la masă, să mergem pe teren, metru cu metru, să vedem cum s-a refăcut, ce bani au primit, ce vor să mai spargă, cu un program foarte clar. Altfel, le voi opri lucrările!“, a promis primarul, în cadrul unei recente conferinţe de presă.

JCS-A.M.