Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Dacă aţi fi crezut că judeţul Caraş-Severin este unul liniştit, ei bine, s-ar putea să vă fi înşelat. Asta pentru că jandarmii au tras linie după primul trimestru şi au stabilit că unii dintre noi au fost certaţi cu ordinea şi liniştea publică, fapt pentru care i-au ars cu amenzi ce depăşesc, în total, 79.000 de lei.

Per ansamblu, în primele trei luni ale anului, jandarmii au executat 2.953 de misiuni – inclusiv în urma unor apeluri la 112 –, 881 dintre ele vizând ordinea şi liniştea publică, iar 2136 paza şi protecţia unor obiective de importanţă naţională, a transporturilor speciale de valori şi a corespondenţei clasificate.

„În statisticile noastre nu sunt consemnate ca și rezultate, ele fiind înregistrate ca încălcări a normelor de conviețuire socială, 433 de sancţiuni, în valoare totală de 79.800 lei, iar valoarea bunurilor confiscate fiind de 5388 lei. Au fost constatate şi 21 de infracţiuni, din care zece pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliţia“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber