Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Spune șeful județului după ce și-a ținut promisiunea față de cei din comunele Brebu și Păltiniș, pentru a-i face să nu lase în urmă acele locuri foarte frumoase. „Am venit, am văzut, am făcut și am plecat!“ au fost cuvintele pe care le-a spus Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, după ultimele lucrări făcute pe traseul Apadia-Delinești-Ohăbița-Păltiniș!

Zilele trecute a fost finalizată turnarea de asfalt pe ultimul tronson de drum, găsit în urmă cu patru ani, în campanie, în praf, mizerie și mocirlă. În acest fel, la final de mandat, administrația județeană încearcă să lase în urmă o investiție care să aducă normalitate pentru aceste comunități rurale: o legătură rutieră, asfaltată integral, care străbate cele patru comunități și le leagă de drumul județean. „Nu a fost scump, nici greu. Sumele investite au venit în principal din economiile pe care am reușit să le facem din zona de funcționare. Sunt și alte comunități unde în cei patru ani de activitate ca președinte al Consiliul Județean Caraș-Severin am reușit să aducem normalitatea.“, a declarat Dunca, precizând că urmează și alte asfaltări, conform programului deja stabilit.

Apadia-Delinești (intravilan)-Ohăbița, și iese către Păltiniș. După 30-40 de ani de speranțe, de promisiuni, iată că s-a făcut. Le-am promis acestor copii, tineretului de aici, că o să le facem drumul, să nu plece din comună, fiindcă locul este foarte frumos. Drumul pe care l-am făcut în 2021 încă ține, a ieșit foarte bine, nu se vede absolut nimic, nicio groapă. Deci nu l-am făcut de mântuială, aici i-am și făcut marcajele, îl vom face și pe celălalt. Aici era o mlaștină, țin minte când am venit în campanie, în 2020, și am promis că o să fac drumul ăsta. Mă bucur că în 4 ani am rezolvat absolut toate satele de aici și cu o sumă de aproape un milion de euro am făcut absolut tot. Și aici este ce am turnat acum, se vede diferența, de zilele trecute. Erau niște mlaștini aici, niște nămoale de te durea capul. Am venit, am văzut, am făcut și am plecat!“, a concluzionat Romeo Dunca.

JCS-A.M.