Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Staff-ul Alianţei judeţene a Liberalilor şi Democraţilor a depus joi listele pentru alegerile parlamentare din decembrie.

„Avem o listă de candidaţi cu o recomandare profesională deosebită, care vor demonstra că şi în Parlamentul României vocea Caraş-Severinului se va face auzită. Judeţul a avut întotdeauna parlamentari, dar niciodată o voce. Vom avea parlamentari care se vor bate în adevăratul sens al cuvântului pentru noi, pentru cărăşeni“, a declarat preşedintele ALDE Caraş-Severin, Ionela Kovacs.

Pentru Camera Deputaţilor, pe primele trei locuri au fost aruncaţi în luptă Cristiana Anghel (actual senator de Dolj), Ionela Kovacs şi Ionel Borlovan, iar la Senat lista îi are în frunte pe Doina Frunzăverde, Dan Pătruică şi Ciprian Măran. „Am onoarea să conduc o listă de oameni cu respect pentru antreprenori şi pentru cetăţenii cu părul alb, de candidaţi care ştiu că politica trebuie făcută pentru oameni şi în interesul lor, pentru caraş-severineni“, a adăugat şi Doina Frunzăverde.